Paketat e Internetit Biznes!

 • Zgjidhni Paketen Tuaj Biznes

 • Download
 • Upload
 • Abonim 6 Mujor
 • Abonim Vjetor
 • Garanci Pajisje
 • FIBRA 10

 • L1.990Muaj

 • 10 MbpsDownload
 • 10 MbpsUpload
 • 10.700 LekëAbonim 6 Mujor
 • 20.300 LekëAbonim Vjetor
 • 5.000 LekëGaranci Pajisje
 • Porosit
 • FIBRA 20

 • L2.800Muaj

 • 20 MbpsDownload
 • 20 MbpsUpload
 • 15.100 LekëAbonim 6 Mujor
 • 28.500 LekëAbonim Vjetor
 • 5.000 LekëGaranci Pajisje
 • Porosit
 • FIBRA 40

 • L3.700Muaj

 • 40 MbpsDownload
 • 40 MbpsUpload
 • 19.900 LekëAbonim 6 Mujor
 • 37.700 LekëAbonim Vjetor
 • 5.000 LekëGaranci Pajisje
 • Porosit
 • FIBRA 100

 • L6.800Muaj

 • 100 MbpsDownload
 • 100 MbpsUpload
 • 36.700 LekëAbonim 6 Mujor
 • 69.300 LekëAbonim Vjetor
 • 5.000 LekëGaranci Pajisje
 • Porosit
Pjesë të paketës
 • Kosto instalimit paguhet vetem njehere ne fillim bashke me lidhjen e kontrates
 • Garancia e pajisjes eshte 3.000 Leke dhe kthehet ne rast te prishjes se kontrates
 • Te gjitha cmimet jane perfshire TVSH
 • Te gjitha pagesat jane parapagim