Paketat e Internetit Familjare perfekte per JU!

 • Zgjidhni Paketen Tuaj Familjare

 • Download
 • Upload
 • Abonim 6 Mujor
 • Abonim Vjetor
 • Garanci Pajisje
 • FIBRA 10

 • L1.400Muaj

 • 10 MbpsDownload
 • 2 MbpsUpload
 • 7.500 LekëAbonim 6 Mujor
 • 14.000 LekëAbonim Vjetor
 • 3.000 LekëGaranci Pajisje
 • Porosit
 • FIBRA 20

 • L1.900Muaj

 • 20 MbpsDownload
 • 5 MbpsUpload
 • 10.200 LekëAbonim 6 Mujor
 • 19.400 LekëAbonim Vjetor
 • 3.000 LekëGaranci Pajisje
 • Porosit
 • FIBRA 40

 • L2.500Muaj

 • 40 MbpsDownload
 • 10 MbpsUpload
 • 13.500 LekëAbonim 6 Mujor
 • 25.500 LekëAbonim Vjetor
 • 3.000 LekëGaranci Pajisje
 • Porosit
 • FIBRA 100

 • L5.000Muaj

 • 100 MbpsDownload
 • 20 MbpsUpload
 • 27.000LekëAbonim 6 Mujor
 • 50.000LekëAbonim Vjetor
 • 3.000 LekëGaranci Pajisje
 • Porosit
Pjesë të paketës
 • Kosto instalimit paguhet vetem njehere ne fillim bashke me lidhjen e kontrates
 • Garancia e pajisjes eshte 3.000 Leke dhe kthehet ne rast te prishjes se kontrates
 • Te gjitha cmimet jane perfshire TVSH
 • Te gjitha pagesat jane parapagim